Despre Evanghelistul.org

Evanghelistul.org este o inițiativă a evanghelistului Adrian Martin și se află sub supravegherea și autoritatea Bisericii Creştine Baptiste Emanuel Oradea.

Dorim ca acest site să fie folosit ca o unealtă în mâna Bisericii lui Hristos, având ca interes principal redescoperirea frumuseții lui Hristos prin Evanghelie și încurajarea credincioșilor să intre cu entuziasm în acest seceriș spiritual pregătit de Dumnezeu.

LOGO EVANGHELISTUL

Biografie Adrian Martin

adrian-martin

Adrian Martin are 36 de ani, s-a născut în Brașov, este căsătorit de doisprezece ani cu Paula și împreună au cinci copii.

În urmă cu 18 ani, pe cand se afla la facultate, a cunoscut pentru prima dată un creștin evanghelic care l-a încurajat să citească Biblia. Fascinat de mărturia acestui om credincios, Adrian hotărăște să citească pentru prima dată Biblia, iar după cinci ani de frământări și lupte interioare, este născut din nou și devine membru al Bisericii Creștine după Evanghelie Betel din Codlea.

Încă de la începutul vieții de credință se implică în lucrarea de evanghelizare și pune umărul la deschiderea Bisericii Creștine după Evanghelie Speranța din Bod.

După şase ani de slujire ca evanghelist în Bod, Adrian primește o nouă provocare de a intra în Societatea Misionară Heartcry şi  de a deschide  împreună cu mai mulți misionari creștini, Biserica Creștină Baptistă Providența Brașov.

După aproape cinci de slujire în oraşul său natal Braşov, în anul 2016 primeşte chemarea de începe cursurile Facultăţii de Teologie, secţia teologie pastorală în cadrul Universităţii Emanuel Oradea. Actualmente este membru împreună cu întreaga sa familie în Biserica Baptistă Emanuel Oradea și slujește ca evanghelist.