Despre Evanghelistul.org

Evanghelistul.org este o inițiativă a evanghelistului Adrian Martin și se află sub supravegherea și autoritatea Bisericii Creştine Baptiste Providența Brașov.

Dorim ca acest site să fie folosit ca o unealtă în mâna Bisericii lui Hristos, având ca interes principal redescoperirea frumuseții lui Hristos prin Evanghelie și încurajarea credincioșilor să intre cu entuziasm în acest seceriș spiritual pregătit de Dumnezeu.

LOGO EVANGHELISTUL

Biografie Adrian Martin

adrian-martin

Adrian Martin are 34 de ani, s-a născut în Brașov, este căsătorit de zece ani cu Paula și împreună au patru copii.

În urmă cu 16 ani, pe cand se afla la facultate, a cunoscut pentru prima dată un creștin evanghelic care l-a încurajat să citească Biblia. Fascinat de mărturia acestui om credincios, Adrian hotărăște să citească pentru prima dată Biblia, iar după cinci ani de frământări și lupte interioare, este născut din nou și devine membru al Bisericii Creștine după Evanghelie Betel din Codlea.

Încă de la începutul vieții de credință se implică în lucrarea de evanghelizare și pune umărul la deschiderea Bisericii Creștine după Evanghelie Speranța din Bod.

După şase ani de slujire ca evanghelist în Bod, Adrian primește o nouă provocare de a deschide în orașul său natal, Brașov, împreună cu mai mulți misionari creștini, Biserica Creștină Baptistă Providența Brașov, în care actualmente este membru și slujește ca evanghelist.