Predicare

Predicarea curată a Evangheliei, fără a-i afecta în niciun fel conținutul, caracterul și scopul, folosind pentru aceasta mărturia exemplară pe care Însuși Domnul și Mântuitorul nostru Iisus Hristos ne-a lăsat-o și care a fost reiterată de apostoli și practica Bisericii Primare, aşa cum reiese din Sfintele Scripturi.

În acest scop, predicăm Evanghelia în locurile publice precum parcuri, centre comerciale, pe stradă, în biserici, în penitenciare, spitale și alte așezăminte publice, în discuții individuale sau de grup, oriunde și în orice circumstanțe vedem chemarea lui Dumnezeu și oportunitățile deschise de El în acest sens. Noi credem că este chemarea tuturor creștinilor să continue să predice Evanghelia “la timp și ne la timp” (2 Tim. 4:2) atât la nivel individual, cât și la nivelul familiei creștine și a bisericii locale și, de aceea, ne străduim să practicăm această chemare într-un mod cât mai consecvent.

Dacă doriți să aflați mai multe informații, vă rugăm să ne contactați.

Echipare

Echiparea credincioșilor în utilizarea exemplului Domnului nostru Iisus Hristos în predicarea Evangheliei și sensibilizarea liderilor evanghelici și a pastorilor în revenirea la principiile biblice de  comunicare a Evangheliei. În acest scop, suntem gata să prezentăm oricui ne solicită, în mod absolut gratuit, un seminar de evanghelizare biblică practică sub numele generic Evanghelistul.

Acest curs intensiv de evanghelizare practică conține trei sesiuni a câte 50 de minute, care vor urmări temele principale ale documentarului Evanghelistul, și anume:

  1. Ce este Evanghelia?
  2. Ce este evanghelizarea?
  3. Ce este un evanghelist?

De menționat că acest curs conține în mod obligatoriu o parte practică, în care participanții vor avea ocazia să experimenteze bucuria mărturisirii Evangheliei.

Dacă doriți să găzduiți la biserica dumneavoastră un astfel de seminar, vă rugăm să ne contactați din timp.

Evanghelizare prin mass-media

Folosirea mijloacelor mass-media (Internet, rețele de socializare și scris) în vederea predicării Evangheliei acolo unde mărturia personală nu este posibilă. Cu toate acestea, chiar dacă pe parcursul  misiunii noastre pe acest pământ vom folosi aceste mijloace media nonpersonale în comunicarea Evangheliei, rămânem ferm convinși că acestea nu pot înlocui omul care depune mărturie în cadrul unei comunități, care îi învață pe alții Evanghelia şi care mărturisește credința în Domnul Iisus Hristos.

Dacă aveți sugestii, idei de proiecte sau vreți să susțineți partea media a site-ului Evanghelistul.org, vă încurajăm să ne contactați.